Stuur een WhatsApp bericht naar Kevin Langenberg
Kevin Langenberg
Geeft altijd snel antwoord
Kevin Langenberg
Hallo,
Wat kan ik voor je betekenen? Stuur mij direct een appje. Ik sta je graag te woord!
Vandaag: 08:00 - 20:00
  • Maandag: 08:00 - 20:00
  • Dinsdag: 08:00 - 20:00
  • Woensdag: 08:00 - 20:00
  • Donderdag: 08:00 - 20:00
  • Vrijdag: 08:00 - 20:00
  • Zaterdag: 08:00 - 17:00
  • Zondag: gesloten
Stucwerk - Latex Spuiten - Stucco Mat - Beton cire

Voor ieders smaak de juiste afwerking

Gespecialiseerd in stucwerk en sierpleister, latex spuiten en stucco mat pleister zorg wij voor de perfecte uitstraling van ieder thuis

Diensten van Allworks Stuc- en Spuitwerken

Allworks Stuc- en Spuitwerken is de expert in het afwerken van jouw woning. Wij leveren stucwerk voor strakke muren met een stevige uitstraling. Jouw wanden mooi egaal van kleur zonder lelijke strepen? Met een airless verfspuit is latex spuiten snel, voordelig en zorgt voor een prachtig resultaat. Ben jij een trendsetter en is een decoratieve afwerking hetgeen dat jij zoekt? Dan kan je bij ons terecht voor Stucco Mat. Dit is een afwerking met een zachte uitstraling waardoor je wanden van fluweel lijken te zijn.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Allworks Stuc- en Spuitwerken biedt verschillende diensten aan die zorgen voor een afwerking van hoge kwaliteit. Bekijk alle diensten hier en ontdek wat Allworks Stuc- en Spuitwerken voor jou kan doen.

Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten

Latex spuiten is voordelig en het bespaart veel tijd tegenover een traditionele manier van schilderen. Het geeft een prachtig egaal resultaat zonder lelijke banen.

Beton Ciré

Beton Ciré

Beton Ciré, ook bekend als betonstuc, betekent vrij vertaald “gewreven beton” en is voor bijna alle ondergronden geschikt in huis. De mooie, doorlopende oppervlakten met strakke uitstraling maken elke ruimte uniek en prachtig.

Stucwerk en Spuitpleister

Stucwerk

Stucwerk en sierpleister geeft sfeer aan jouw woning wat bij draagt aan het woongenot.

Stucco Mat

Stucco Mat

Stucco Mat is een decoratieve toepassing op wanden waarmee snel een prachtig resultaat bereikt wordt. Muren krijgen een zachte uitstraling waardoor deze van fluweel lijken te zijn.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat!