Stuur een WhatsApp bericht naar Kevin Langenberg
Kevin Langenberg
Geeft vaak antwoord binnen een dag
Kevin Langenberg
Goedenavond,
Wat kan ik voor je betekenen? Stuur mij direct een appje. Ik sta je graag te woord!
Morgen: 08:00 - 20:00
 • Maandag: 08:00 - 20:00
 • Dinsdag: 08:00 - 20:00
 • Woensdag: 08:00 - 20:00
 • Donderdag: 08:00 - 20:00
 • Vrijdag: 08:00 - 20:00
 • Zaterdag: 08:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten
Voordelig latex spuiten op muren en plafonds - Allworks Stuc- en Spuitwerken

Latex Muurverf Spuiten

Met ruim 10 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat jouw muren worden voorzien van een strakke en egale verflaag wat zorgt voor een woning waar jij weer jaren van kan genieten.

Latex spuiten is sneller en mooier dan muren sauzen

Verven met een airless spuit is niet vergelijkbaar met andere methodes voor het aanbrengen van muurverf. Wanneer men met bijvoorbeeld een roller te werk gaat dan zijn er vaak banen en aanzetten zichtbaar. Met de verfspuit wordt met behulp van een airless pomp de latex gelijkmatig op de wanden of plafonds aangebracht. Hierdoor ontstaat er een mooie afwerking met een resultaat om trots op te zijn. Behalve een prachtig resultaat bespaart het veel geld en vooral tijd wat het makkelijker maakt voor gezinnen met tweeverdieners die weinig eigen tijd hebben.

Voordelen van Airless Latex Spuiten

Voordelen van Latex Spuiten

 • Goedkoper dan rollen
 • Het is sneller dan traditioneel schilderen
 • Geschikt voor zowel muren en plafonds
 • Geen aanzetten of strepen
 • Een mooier en strakker resultaat
 • Droogt vele malen sneller
 • Je hebt minder verf nodig
 • Geschikt voor veel type ondergronden

Jouw muren ook strak en egaal van kleur?

Moeiteloos, zonder vlekken en strepen? Bij Allworks Stuc- en Spuitwerken ben je aan het juiste adres. Wacht niet en maak direct een afspraak!

Airless Latex Muurverf Spuiten is voordelig

Latex muurverf spuiten is voordeliger

Latex spuiten is voordelig en het bespaart je veel tijd tegenover het traditioneel schilderen van muren en plafonds. De prijzen liggen hierdoor een stuk lager en het geeft een prachtig egaal resultaat zonder lelijke banen. Vergeleken met handmatig schilderen is het spuiten van latex zo'n 30% tot 40% goedkoper. Dit komt vooral omdat latex spuiten sneller is, en veel minder verf verbruikt. Het afplakken duurt wel langer, maar door de enorme tijdswinst van het verfspuiten vormt dit geen nadelige problemen. De prijs verschilt per woning en wordt door een aantal factoren bepaalt. Type en conditie van de ondergrond, gekozen kleuren, soort latex en hoeveelheid afplakwerk bepalen uiteindelijk vaak de totale kosten.

Geschikte ondergronden voor Latex Spuiten

Welke ondergrond is geschikt voor latex spuiten?

Vrijwel alle ondergronden zijn geschikt voor het aanbrengen van muurverf. Of dat nu spackspuit, stucwerk, hout, gipsplaten, beton of steen is, het maakt geen verschil. Nieuwbouw of bestaand, alles is mogelijk en wij adviseren jou naar de beste oplossing voor jouw woning. Latex spuiten heeft als extra voordeel dat een eigenschap van een ondergrond behouden blijft. Een gladde ondergrond blijft glad en een groffe ondergrond blijft grof. Bovendien laat spuitwerk geen aanzetten achter zoals een roller of kwast dat wel doen bij traditioneel schilderen. Latex spuiten zorgt er altijd voor dat uw wanden, muren en plafonds voorzien worden van een strakke en egale verflaag wat zorgt voor een prachtig resultaat en een heerlijk woongenot.

Mogelijkheden met Latex Spuiten

Mogelijkheden met latex spuiten

Niet iedereen wil zijn woning geheel wit geschilderd hebben. Daarom is het bij ons mogelijk om iedere ruimte van jouw huis te voorzien van meerdere kleuren. Plafonds worden eerst gespoten en daarna worden de zijkanten voorzichtig afgeplakt. Zo is het mogelijk om de wanden te verven in elk beschikbare RAL kleur. Je moet wel rekening houden dat meerdere kleuren niet op één dag kan worden gespoten. De plafonds moeten eerst goed drogen voordat deze afgeplakt kunnen worden. Hetzelfde geldt wanneer jij jouw muren in meerdere kleuren latex wilt laten spuiten.

Latex spuiten kan in iedere kleur

Wil jij veel kleur in je leven en in je woning? Latex verf is beschikbaar in ieder bestaand RAL kleur. Wij kunnen jouw muren, wanden en plafonds voorzien van verschillende kleuren. Nieuwsgierig naar de mogelijke kleuren? Bekijk dan de RAL-kleurenwaaier en ontdek jouw nieuwe kleuren.

Wij werken uitsluitend met premium producten

Kwaliteit staat bij ons bovenaan.
Daarom werkt Allworks Stuc- en Spuitwerken uitsluitend met hoogwaardige producten die een topresultaat garanderen.

Wat is Airless Latex Spuiten - Allworks Stuc- en Spuitwerken

Wat is latex spuiten

Latex spuiten is het aanbrengen van latex muurverf doormiddel van een professionele airless verfspuit. Door de constante druk van de spuit wordt een glad en egaal verflaag aangebracht. Hierdoor kan een grote oppervlakte snel en eenvoudig een mooie strakke afwerking krijgen. Het laat geen strepen en aanzetten achter zoals traditioneel muren sauzen. Latex spuiten wordt veel toegepast op glad stucwerk. Een goede stukadoor zal dan ook altijd aanraden je muren te laten spuiten met een laag latex muurverf. Het zorgt voor een goede afwerking en draagt bij aan de stevigheid van je muur.

Hoe wij werken met Airless Latex Spuiten

Hoe gaan wij te werk met latex spuiten

Eerst zullen de wanden en plafonds worden nagelopen en indien nodig gevonden oneffenheden bijwerken. Wanneer dit is gedaan zullen ramen, vloeren en deuren worden afgeplakt. Airless latex spuiten veroorzaakt bijna geen nevel, toch nemen wij liever geen risico en plakken wij alles zorgvuldig af. Zo weet je zeker dat alleen de juiste oppervlaktes worden bespoten. Wanneer er gekozen is voor meerdere kleuren zullen waar nodig de wanden en plafonds opnieuw worden afgeplakt. Dit kan vaak al de volgende dag worden gedaan doordat latex spuiten een veel kortere droogtijd heeft dan normaal schilderen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat!