Stuur een WhatsApp bericht naar Kevin Langenberg
Kevin Langenberg
Geeft altijd snel antwoord
Kevin Langenberg
Hallo,
Wat kan ik voor je betekenen? Stuur mij direct een appje. Ik sta je graag te woord!
Morgen: 08:00 - 20:00
  • Maandag 08:00 - 20:00
  • Dinsdag 08:00 - 20:00
  • Woensdag 08:00 - 20:00
  • Donderdag 08:00 - 20:00
  • Vrijdag 08:00 - 20:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag gesloten
Werkzaam door heel Nederland!
Nieuwbouw Stuc en Spuitwerken

Nieuwbouw Stuc en Spuitwerken

Spuitwerk voor uw nieuwbouwwoning.

Gefeliciteerd met uw nieuwbouw woning of appartement. De oplevering is achter de rug en nu sta je voor verschillende keuzes en mogelijkheden voor de afwerking van de muren en plafonds?

Het aanbrengen van spuitwerk

Er zijn veel vragen omtrent het stucen van nieuwbouw. Het is namelijk zo dat de woning zich nog moet zetten op de fundering en dit kan enkele jaren duren. Dit kan minimale scheurtjes opleveren waardoor vliesbehang vaak als optie wordt genoemd om scheurtjes te verbergen. Echter zijn de technieken voor de stukadoor zo verbeterd dat nieuwbouw stucen echt wel kan. Niet alleen zijn materialen veel flexibeler geworden, vallen de scheurtjes in de praktijk reuze mee en is er slechts een kans op scheurvorming, dit is niet standaard het geval.

In mijn optiek, en met mijn ervaring als stukadoor, vind ik het beter om (haar)scheuren in de gaten te houden. Dit is achter behang niet mogelijk en kan eventuele problemen opleveren met garantie wanneer behang na enkele jaren wordt verwijderd. Eventuele haarscheurtjes zijn na verloop van tijd makkelijk bij te werken.

Om dit makkelijk te kunnen bijwerken, is glad pleisterwerk wel aan te raden. Omdat nieuwbouwprojecten standaard behangklaar worden opgeleverd, is slechts een dunne laag van 3-4mm nodig voor het glad pleisteren van de wanden. Dit gebeurt machinaal met chemische pleister. Het voordeel van deze pleister is dat het binnen 24h volledig uitgehard is en overschilderbaar. Een gemiddelde nieuwbouw rijtjeswoning of 2 onder 1 kap woning kan daarom gestuct en geschilderd (airless latex spuiten) worden binnen max. 10 werkdagen.

Nieuwbouw Tholen

Nieuwbouwwoningen zijn vaak onderdeel van een nieuwbouwproject. Indien u met de nieuwe buren collectief van mijn stukadoorswerkzaamheden gebruik wil maken, kan ik een projectkorting aanbieden. Neem contact op met 0653549775 voor meer info of stuur een mail naar info@allworksstucenspuitwerken.nl

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wil je liever meteen weten wat het gaat kosten? Bereken je prijs meteen online.