Stuur een WhatsApp bericht naar Kevin Langenberg
Kevin Langenberg
Geeft altijd snel antwoord
Kevin Langenberg
Hallo,
Wat kan ik voor je betekenen? Stuur mij direct een appje. Ik sta je graag te woord!
Vandaag: 08:00 - 20:00
  • Maandag 08:00 - 20:00
  • Dinsdag 08:00 - 20:00
  • Woensdag 08:00 - 20:00
  • Donderdag 08:00 - 20:00
  • Vrijdag 08:00 - 20:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag gesloten
Werkzaam door heel Nederland!
Voordelen van stucwerk

Over mij

Een verbouwing, nieuwbouw of renovatie is vaak best een investering dus dan is het altijd leuk om te weten wie er nu precies over de vloer komt.

Mijn naam is Kevin Langenberg en sinds januari ‘20 woonachtig te Ossendrecht (gemeente Woensdrecht). Hier woon ik met mijn vriendin Veerle en onze zoon Jorn. En ja, ook wij hebben alles verbouwd! Ik ben echter geboren en getogen in Kaapstad (Zuid-Afrika) en wie ooit het geluk heeft gehad om dit mooie land te bezoeken, weet dat er prachtige gebouwen staan. De Kaap- Hollandse bouwstijl kenmerkt zich door witgekalkte muren en ik vermoed dat mijn voorliefde voor het vak daar is ontstaan. Ik ben met mijn ouders en broertje weer verhuisd naar Nederland en op mijn 18 jaar de opleiding tot stukadoor in Den Bosch gaan volgen. Ik heb enkele jaren voor een baas gewerkt tot de tijd rijp was om voor mezelf te beginnen. Een verbouwing is spannend, tijdrovend, intensief, kostbaar en daarom ook stressvol. Ik wil graag helpen bij het maken van keuzes en beslissingen om zo de stress die bij een verbouwing komt kijken weg te nemen. Iedere ondergrond is anders en ondertussen zijn er zo veel wandafwerkingen mogelijk dat het soms lastig kiezen is.

Met mijn expertise kan ik de keuze wat makkelijker maken. De variatie in muurdecoratie vind ik geweldig en in de loop der jaren heb ik me daarom gespecialiseerd in decoratieve wandafwerking & stucwerk; denk hierbij aan beton ciré, latex muurverf spuiten maar ook pleisterwerk met verschillende effecten (o.a. betonlook) zijn geweldig om aan te brengen!

Ik hou erg veel van reizen dus ik laat geen kans onbenut om in Italië de technieken beter onder de knie te krijgen of cursus te volgen bij leveranciers van pleisters die ik gebruik.

Neem rustig een kijkje op mijn site en neem zeker contact op als je nog vragen hebt. Ik ben ook een koffieliefhebber dus onder het genot van een bakje troost (altijd handig tijdens een verbouwing) wil ik graag al je vragen beantwoorden.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wil je liever meteen weten wat het gaat kosten? Bereken je prijs meteen online.